Tärppeinä ENCE ja HAVU

Tällä viikolla lähdemme all-in suomalaisten eSports joukkueiden matkaan kun molemmat suomalaiset huipputiimit pelaavat omissa turnauksissaan ottelunsa. ENCE aloittaa ESL liigan maanantaina ja HAVU pelaa seuraavan Flashpoint ottelunsa tiistaina.

Näistä ENCE lähtee otteluunsa suosikkina vaikkei pelit ole viime aikoina ihan loppuun asti menneetkään. CS:GO on laji, missä on suuri arvo sillä, että joukkue pysyy yhtenäisenä kauan ja hitsaantuu yhteen. ENCE muutti omaa kokoonpanoaan, ja nykyisen kokoonpanon on vähitellen saatava pelinsä kuntoon tai pudotus alaspäin jatkuu. Nyt ENCEllä on hyvät saumat palata voittojen tielle sillä vastaan tulee ”takaoven” kautta liigaan noussut venäjäinen Team Spirit.

Tiistaina sen sijaan HAVU jatkaa otteluitaan Flashpoint turnauksessa, jossa se otti jo selvän voiton avausottelussa tanskalaisesta MAD Lions joukkueesta. Tiistaina HAVU lähtee ensivaikutelmana altavastaajana eurooppajoukkue cOntactia vastaan, mutta nyt ovat suomalaiset päässeet hyvään flow-pelitilaan ja kun vielä Veikkaus antaa itseasiassa molempiin otteluihin suomalaisille hyvät kertoimet – ei muuta kuin lappuihin rastit ja nettipelit menemään.

Lisää toisaalla: https://www.suomiesports.fi/ence-ja-havu-tulilla/