Tänään tulessa OG ja HAVU

G2 on tilastollisesti ennakkosuosikki ja vedonlyöjien kirjoissa kohtuuullisen selkeä voittaja 1,36-1,56 kertoimella. Veikkaus antaa OG:n voitolla 2,95, mikä itseasiassa on parhaimmasta päästä, mitä tarjoll aon. Sen sijaan OG:n 2-1 voitolle annetaan enää vain 5,10 kerroin, joten onko Veikkaus oppinut jotain sitten OG:n edellisen voiton.
OG on selkeästi kehittänyt joukkuepelaamistaan ja helmikuun kohtaamisessa se oli jo lähellä voittoa, ottaen voiton Dust2:ssa mutta häviten ensimmäisen kartan Nukessa ja kolmanne Infernossa. G2 ei tuolla kertoimella ole pelattavissa ja 2-0 suora voitto on epätodennäköistä kummallekaan, joten lähdemme jälleen hyvässä vireessä olevan OG:n matkaan 2-1 voitolla. G2:lla kyllä 2-1 voitot takana FaZesta ja TYLOOsta, joten molemmat joukkueet ovat voittoisassa sarjassa kiinni ja G2:n historia kolmansista kartoista on voittoisa, joten sen valossa tilastot ovat sen puolella, mutta OG:n yli vitosen kerroin antaa mahdollisuuden betsata nimenomaan OG:lle.

Vinkki: OG voittoon kartoin 1-2.

HAVU otti viime ottelussaan voiton Copenhagen Flames joukkueesta 2-0 ja sitä ennen MAD Lions otti 2-0 revanssin HAVUsta, vaikka paria viikkoa aiemmin HAVU oli ottanut 2-1 yllätysvoiton. Välissä HAVU voitti myös cOntactin 2-1. HAVU on osoittanut, että se pystyy pelaamaan korkealla tasolla eurooppalaisittain ja nyt vastaan asettuvan Team Envy kanssa ei keskinäisiä kamppailuja ole aiemmin ollut.
Team ENVY otti 2-1 voiton amerikkalaisesta Cloud9 tiimistä ja hävisi sitä ennen brassien MIBR:lle 0-2 ja amerikkalaiselle Gen. G:lle 1-2. Envy on maailmanlistan sijalla 53 ja HAVU 29. Kuinka suuri merkitys on joukkueelle että Flashpointin ensimmäisessä vaiheessa joukkueen jäsen moose oli visa-ongelmien vuoksi sivussa, mutta pelaa nyt HAVUa vastaan? moose eli Kaleb Jayne on kanadalainen ja varmasti vahvistaa Team ENVYä HAVUa vastaan.

Veikkaus tarjoaa HAVUn voitolle 1,63 ja ENVYlle on saatavilla hieman reilun kakkosen kerroin, eli kertoimilla ei lähdetä pröystäilemään mutta toisaalta usko ei täysin riitä HAVUlle 2-0 voittoonkaan. Periaatteessa HAVUn pitäisi tämä ottaa, mutta kun kyseessä on CS:GO niin mikään ei ole varmaan ennenkuin viimeinen kartta on voitettu.

Vinkki 2: HAVU voittajaksi

Eli jos haluaa huonontaa todennäköisyyttä, niin yhdistelmänä duo OG ja HAVU täksi päiväksi.