Tamperelaismies osti spontaanisti Vakion pikapelin – ulkoilulenkki koiran kanssa huipentui 159 000 euron yllätykseen

Nuori tamperelaismies asteli viime viikonloppuna tuttuun R-kioskiin Tammelan kulmilla. Tarkoituksena oli pelata muutama rivi Lottoa, ihan niin kuin lähes joka lauantai.

Siinä kioskilla silmään osui kuitenkin mainos, että Vakiossa olisi tarjolla 100 000 euroa bonusrahaa. Se alkoi houkutella. Syvemmin mies ei kuitenkaan siinä alkanut riviä laatia vaan pyysi saada 16 euron arvotun järjestelmän muutaman lisäpelin kera.

Kuponki sujahti taskuun ja mies paineli kotiin. Siellä odottivat niin puoliso, heidän taaperoikäinen lapsensa sekä appivanhemmat, jotka olivat tulleet Tampereelle kyläilemään.

Ilta meni mukavasti ja myöhän tullen jokainen vetäytyi vähitellen yöpuulle. Mies lähti kuitenkin ennen nukkumaanmenoa viemään koiraa ulos. Siellä pihalla talsiessaan hän muisti Vakion, jossa olleita kohteita ei ollut pelien ollessa kesken seurannut lainkaan.

– Otin esiin kännykällä Veikkauksen tulokset ja aloin verrata riviä omiin veikkauksiini. Yksi oikein, toinen oikein, kolmas… se oli käsittämätön tunne, kun moneen kertaan lapun tarkistettuani tajusin, että minulla on täysosuma, kaikki 13 kohdetta oikein, mies kertoo Veikkaukselle.

Jos nosti täysosuma pulssia niin vielä reippaammin sydän alkoi lyödä, kun hän näki voittosumman: 159 470 euroa! Yhteensä täysosumia löytyi lauantain kierroksella vain kaksi kappaletta.

– Kävelin kotiin, mutta en puhunut asiasta vielä kenellekään. Seuraavana päivänä appivanhemmat lähtivät kotiin ja silloin kerroin voitosta puolisolle. Ei hän sitä uskonut. Kyseli vaan, että miksi en kertonut aiemmin.

Veikkauksella voittokahveilla miehensä kanssa vieraillut nainen vahvistaa asian.

– Ihan käsittämätön juttu. Minun piti heti soittaa vanhemmilleni, että tällainen on tapahtunut. Eivät sentään autolla kääntyneet takaisin, mutta iloitsivat kyllä meidän puolestamme.

– Uskomatonta, miten tuo mies pystyi säilyttämään salaisuuden useita tunteja, nainen ihmettelee.

Pariskunta on pohtinut kaikenlaista pientä ja vähän isompaa, joita kenties aikovat rahalla hankkia. Puheena oli ollut jo aiemmin, että josko joulun jälkeen lähtisivät yhdessä johonkin reissulle. Rahatilanne mietitytti suunnitteluvaiheessa, mutta nyt se este kaatui kerralla.

– Johonkin mukavaan kaupunkiin, kenties, nainen sanoo ja mies nyökkää vieressä.

Myös uusi asunto on pohdinnassa, mutta kiirettä kaksikko ei tahdo pitää.

– Monenlaista helpotusta tämä tuo, mutta edetään ihan rauhallisesti, mies tuumii.

– Sitäkin täytyy tarkasti pohtia, että kenelle tästä kertoa.

Pelaamista kumpikin aikoo yhä jatkaa. Tällä viikolla Vakiossa on tarjolla jättisumma, kun bonuseuroja on jaossa peräti 600 000. Loton pääpotti on 6,5 miljoonaa euroa.