Suomalainen Good Luck Media Ltd päihitti maailman suurimmat iGB Affiliate Awardseissa

Suomalaisten perustaman Good Luck Media Ltd:n verkkosivusto Lottoarvonta.com voitti 8.2.2019 Lontoossa järjestetyssä iGB Affiliate Awards 2019 -gaalassa Best Lottery Website -kategorian.

Lottoarvonta.com:n voitosta tekee erityisen se, että sivusto julkaistiin vain yhdeksän kuukautta sitten, ja se päihitti maailman suurimmat lottoaiheiset affiliate-verkkosivustot.

Lottoarvonta.com:n kanssa samassa kategoriassa kilpailivat muuan muassa massiivinen Lottery.co.uk, jossa vierailee kuukaudessa 2 miljoonaa uniikkia kävijää, sekä Lotteryusa.com 5.7 miljoonalla uniikilla kävijällä.

Good Luck Media Ltd:n toimitusjohtaja ja perustajajäsen Risto Myllymäki kommentoi voittoa: “Arvostamme palkintoa suuresti, sillä päihitimme kilpailijat, joita katsomme ylöspäin ja seuraamme tarkasti. Tämä on kovan työn tulos, ja pieni kolmen miehen tiimimme saa tästä lisää potkua maailmanvalloitukseen.”

Suomalaisia yrittäjiä ja huippuosaamista arvostetaan rahapelialalla

Vuodesta 2008 asti järjestetty iGB Affiliate Awards on yksi arvostetuimmista rahapelialan palkintogaaloista, ja tänä vuonna gaalassa oli ehdolla useampi suomalaisten perustama yritys ja verkkosivusto. Aikasempina vuosina on voitto osunut muutamalle suomalaiselle yritykselle. Suomalaiset rahapelialan operaattorit, palveluntarjoajat ja affiliatet ovatkin erittäin arvostettuja ja luotettavia kumppaneita kasvavalla alalla. Tänä vuonna Lottoarvonta.com oli ainoa suomalainen palkinnon voittaja.

“Uskomme, että voiton avaimina toimivat vankka mobiiliosaaminen, keskittyminen käyttäjälähtöiseen navigointiin, sekä vahva ja läheinen yhteistyö partnereiden kanssa. Suomalaiset ovat myös tunnetusti rahapeli- ja lottokansaa. Onkin hienoa, että me suomalaiset yrittäjät voimme hyödyntää veressämme kulkevaa osaamista ja tietotaitoa, myös kansainvälisillä markkinoilla.” kommentoi Risto Myllymäki.