Sunnuntain kohde CS:GO ESL Pro liigan ottelu mousesports vs OG

Tänään sunnuntaina ei hirveästi ole suomalaisväriä isoissa CS:GO turnauksissa mutta päiväotteluna löytyy mousesports vs OG, jossa sentään OG:n riveissä löytyy varmasti eniten CS:GO pelaajista Suomessa mediatilaa saanut Aleksi Virolainen eli AleksiB.

OG on maailmanlistan 19 ja taustall selkeä 2-0 voitto kiinalaisjoukkue TYLOOsta. Ennen TYLOO ottelua OG:lla oli pienoisia ongelmia saada joukkuepeliään kohdilleen ja ESL Rio karsinnoissa tuli turpiin niin GODSENT kuin Heretics otteluissa. Nyt ESL Pro liigan otteluissa vastaan tulee tämän mousesports tiimin jälkeen myös G2, Virtus.pro sekä FaZe, joten vastustajat eivät ainakaan helpotu tämän päivän jälkeen.

Kansainvälisessä kerroinvertailussa mousesports saa 1,21-1,34 voitolleen ja OG kertoimet 3,16-4,33. Emme usko että ottelu on ohi 2-0 vaan jokatapauksessa vaaditaan kolme karttaa. Aiemmissa kohtaamisissa joulukuussa mousesports voitti OG:n viidestä kartasta neljä ja ainoa, missä OG voitti joulukuussa oli Mirage. mousesports on pelannut samalla kokoonpanolla nyt maaliskuusta 2019 ja on nyt maailmanlistan nelosena eli tilastollisesti sillä on etuluönti monessakin suhteessa.


OG:n rosteri sen sijaan on elänut paljon enemmän viime aikoina ja itseasiassa OG:n CS:GO koottiin täysin uudelleen viime joulukuussa, NBK- eli Nathan Schmitt tuli joukkueeseen samoin tanskalainen Valdeman Björn Vangså eli Valde. Aleksi liittyi OG:n riveihin samoiten joulukuussa kuten Issa Muras eli ISSAA sekä Mateusz Wilczewski eli mantuu. Nuori joukkue on saanu vähitellen pelinsä kulkemaan paremmin ja tuo Veikkauksen 1-2 voitolle antama 7 kerroin on mitä enemmän kuin pelattavissa.

Eilen yritimme pelata yllättäjää eli betsasimme 100 Thieves vs Liquid ja vaikka 100 Thieves johti molempia karttoja selkeästi, ei joukkueesta ollut Team Liquidille vastusta.

OG:n 1-2 voitolla olisi tarjolla siis oman Suomen monopolimme Veikkauksen 7,00 kerroin ja sillä lähdemme liikkeelle.

Jos kuitenkin mielessä on jotain muuta viihdettä tälle illalla niin ViihdeCornerin uutisista voi tsekata mitä on tapahtunu ja mitä tapahtuu vaikka suomalaisessa suoratoistomaailmassa.

Illalla olisi vielä tarjolla Elisa Spring Challengen Suomi-ottelu eli CrazyCoCo vastaan KOVA ja KOVAlle olisi tarjolla 1,65 kerrointa. Crazy Coco oli aikemmin Feniks eSports. KOVA on kuitenkin vähintään puoliammattilaisjoukkue, eikä sillä pitäisi olla ongelmia CrazyCocon voittamisessa, joten jopa 1,65 kerroin on täysin pelattavissa.

EDIT: KOVAn ottelu onklin vasta maanantaina!