Perjantain CS:GO valinnat

Astralista vastaan ja HAVU:n puolesta.

Rampana turnauksessa pelaava Astralis ei ole saanut väliaikaista kokoonpanoaa toimimaan ja tulokset ovat olleet sen mukaisia. Astralis ilmoittikin, ettei se osallistu tulevaan RMR 2 turnaukseen ja riskeeraa pisteiden valossa.

MOUSESPORTS

Astraliksen ongelmat juontavat kahden pelaajana loppuunpalamisesta: Lukas ”gla1ve” Rossander ja Andreas ”Xyp9x” Hosjsleth poistuminen rosterista on näyttänyt, kuinka vaikeata on tällä tasolla pysyä kakkostiimillä. Vaikka joukkue on tällä hetkellä maailmanlista kakkosena niin viime aikaiset tappiot ENCE, Vitality, NiP, G2 ja ainoa voitto sAw tiimistä, kertovat joukkueen nykytilanteesta. Joukkue kohtaa tänään mousesports joukkueen ja valintamme on siinäkin ASTRALISTA vastaan eli MOUSESPORTS. Muutaman päivän päästä Astralis kohtaa NiPin DreamHack Masters Spring 2020 turnauksessa, emmekä usko silloinkaan Astraliksen palaavan voittojen tielle.

HAVU

HAVU kohtaa tänään Bo1 kohtaamisessa englantilaisen ENDPOINT joukkueen, jonka se voitti selvästi juuri pari viikkoa sitten. Sen vahvat kartat olivat Dust2 ja Train, mutta Vertigon vai Endpoint 19-17. Kartttavalinnalla on tietenkin paljon merkitystä, mutta kuhan se ei ole Inferno tai Mirage niin uskomme HAVUN voittoon, vaikka sillä onkin takana tappiot Gambit Youngsters 1-2 ja Heroic 0-2.

Nämä kaksi duona lapulle ja kerroin Veikkauksella 2,48