Millainen pelaaja olet?

Veikkaukselta:

Viisi vinkkiä maltilliseen pelaamiseen

1 Tunnistautuneena pelaaminen
Tunnistautuneena asiakkaana saat käyttöösi parhaat välineet rajojen asettamiseen sekä näet pelihistoriasi.
2 Aseta pelirajat pelaamisellesi
Ole rehellinen itsellesi. Pelitappioita et voi kuitata pelaamalla lisää ja luottamalla voittoon.
3 Miltä sinusta tuntuu?
Pelaamisen on tarkoitus olla hauskaa, viihdyttävää ja jännittävää ajanvietettä. Jos sinusta tuntuu, että edellä mainitut puuttuvat pelaamisestasi, on sinun syytä lopettaa.
4 Kuuntele läheisiäsi
Pysähdy miettimään pelaamistasi, jos läheisesi huomauttaa sinulle pelaamisesta. Peliongelma ei ole ikinä henkilökohtainen. Jos sinulla on peliongelma, se koskettaa myös läheisiäsi.
5 Et ole yksin ongelmasi kanssa
Pyydä apua henkilökunnaltamme tai ota yhteyttä Peluuriin.

Tee testi millainen pelaaja olet

Voit testata muutamassa minuutissa, millainen pelaaja olet. Testin tehtyäsi saat vastauksiisi perustuvaa palautetta ja linkkejä lisätietoa tarjoaviin lähteisiin.

Jos teet testin verkkopalveluun kirjautuneena, testin tuloksia käsitellään Veikkauksen kuluttaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteen mukaisesti ja testin tekeminen kerryttää Etuasiakasohjelmassa tarvitsemasi ”pelitesti”-merkinnän.

Voit tehdä testin myös kirjautumatta, mutta tällöin pelitesti-merkintää ei synny. Myös kirjautumattomana tehdyn testin tulokset tallennetaan ja niitä käsitellään Pelitestin suoritusrekisterin tietosuojaseloste mukaisesti.

Yksityisyytesi suojaaminen on Veikkaukselle ensiarvoisen tärkeää. Antamiasi tietoja käytetään testituloksesi muodostamiseen, pelitestin kehittämiseen, vastuullisuustyökalujemme kehittämiseen sekä tilastointiin. Annetut vastaukset eivät johda yhteydenottoon eikä niitä raportoida siten, että yksittäinen vastaaja on tunnistettavissa. Kirjautuneena tehdyn pelitestin tietoja käytetään Veikkauksen matemaattisen vastuullisuusmallin kehittämiseen yhdessä vastaajan pelihistorian kanssa.

Tämän itsearviointitestin on kehittänyt ruotsalainen Sustainable Interaction.
Testi pyrkii tunnistamaan riskipelaamisen varhaiset tunnusmerkit.