Miksi OG hävisi?

OG:n eilinen yllätystappio Virtus.prolle aiheutti sen, että koko lohkon ja sitämyötä suoran pääsy ESL Pro Rion on vielä useammalle joukkueelle mahdollinen. Voitolla OG olisi ottanut tuon paikan, mutta näin ei kaikista odotusarvoista huolimatta käynyt. Huonosti viime aikoina pelannut Virtus.pro otti lopulta varsin selkeästi 2-1 karttavoitoin voittonsa OG:sta.

Dust 2 mentiin vielä juuri ja juuri OG:n johdolla, mutta sitten Overpass ja Inferno olivatkin yllättäen Virtus.pron heiniä, jolla ennen tätä voittoa oli yhtä pahaa luettavaa ottelukirjoissa kuin suomalaiselle ENCE:llä.

OG:n parhaita olivat eilen ”ISSAA” ja ”NBK-” mutta muuten joukkue teki monia kummallisiakin valintoja tilanteissa, missä sillä oli kierroksen avaimet jo käsissä ja vastaavasti Virtus.pro tiiminä ylsi välillä huimiin suorituksiin. Koko ottelua varjosti OG:n kumma ”haluttomuus” tai otteen katoaminen koko ottelusta.

Perjantaina ovatki sitten OG, G2 ja mousesports tiellä kohti Rioa, jokaisella on 9 pistettä ja mahdollisuus ottaa omasta ottelusta voitto ja nousta 12 pisteeseen. OG kohtaa FaZen, G2 ja mousesports omassa kohtaamisessaan, FaZe ei enää voi yltää kuin maksimissaan 9 pisteeseen, eli lähtökohtaisesti OG on perjantaina suosikki, mutta miten peliin vaikuttaa heikko torstai?

Peli pelataan iltapelinä ja vedonlyöjien suosikki on FaZe kertoimen ollessa yleisesti vajaassa 1,50:ssa. OG:lle annetaan monellakin operaattorilla yli 2,50 kerrointa. Joukkueille on yhteistä sekin, että kyseessä on kokoelmajoukkueet, jotka on koostettu useamman maan pelaajista.

Vedonlyöjien suosikki FaZe

FaZe voitti Virtus.pron 2-0 ja sitä enne TYLOOn 2-0 mutta hävisi G2, mousesports ja ennen sitä NaVi ottelunsa kartoin 1-2. OG:lla oli ennen Virtus.pro tappiota voitot G2, mousesports ja TYLOO joukkueista.
Nämä joukkueet eivät ole vielä kertaakaan kohdanneet toisiaan, joten siitäjään ei ole apua. Maailmanrankingissä FaZe on 10 ja OG 15.

Ottelussa Dust 2 lienee molemmille mieluinen kartta, samoin Inferno ja kenties kolmantena Nuke tai Mirage.

Vaikka OG hävisi eilen, luotamme yhä joukkueeseen, mutta emme uskalla lähteä povaamaan 2-0 voittoa. OG voittaa.

Seuraava seurattava ottelu onkin sitten sunnuntain HAVU.