MAD Lions vs ENCE

ENCE:n ALLU On ollut myös hyvässä iskussa viime kohtaamisissa.

Sunnuntain kohdevalintana Tanska vs Suomi maaottelu Blast Premier Spring välierässä Bo3 ottelussa noususuuntainen ENCE lähtee altavastaajana tanskalaista MAD Lions tiimiä vastaan.

MAD Lions pelais juuri 15-15 mousesports vastaan ja voitti Dignitauksen, Virtus Pron ja fnaticin Bo1 kohtaamisissa ja mousesporsin 2-0 ennen sitä. Nämä kaksi kohtasivat viimeksi tammikuussa ja MAD voitti sekä Miragen että Overpassin ja vei siis voiton puhtaasti 2-0. Mutta nyt sen vastassa on erilainen ENCE.

ENCE:n viisi edellistä ottelua ovat kaikki tappiottomia, se on voittanut mousesportsin 2-0, Astraliksen ja sAw:n ja pelasi 15-15 tasurit NiP:in ja Vitalityn kanssa.

Kansainvälisesti MAD Lions on laskettu pienoiseksi suosikiksi ja ENCE:lle annetaa reilua kahden kerrointa. Veikkaus antoi ENCE:lle 1,95 ja lähdimme hakemaan sieltä kahvirahoja. ENCE hakee tässä tasoituksen tammikuun tappiolle.

ENCE:llä oli pieni kotikenttä etu mousesportsia vastaan, onhan joukkueiden jäsenillä yhteisiä historianpätkiä, mikä ei vähennä ENCE:n voiton arvoa. Nyt vastaan tuleva MAD Lions voitti Flashpointin ja on muutaman sijan ENCE:n edellä maailmanlistalla, mutta ei ENCE:llä ole mikään mahdottomuus ottaa voittoa myös tanskalaisista. Jamppi eli Elias Olkkonen on istahtanut hyvin ENCE:N tiimiin ja ADR on 71,9, rating 1,07.

Valintamme kohta alkavaan otteluun voitttajaksi ENCE, mutta emme uskalla lähteä sanomaan tuleeko voitto suoraan 2-0 vai 2-1 karttalukemin.