Lauantaille ENCE vs ASTRALIS

Voittajan on helppo hymyillä – kuvassa Aleksi ”allu” Jalli

Tanskalainen Astralis on maailmanlistan ykkönen ja entinen kärkihaastaja ENCE on tekemässä uutta nousuaan takaisin TOP10 listoille. Näiden kahden tiimin kamppailut ovat tasaväkisiä, mutta viime aikoina kääntyneet tanskalaisille.

ENCE on kuitenkin ny voittoputkessa kiinni ja uusi vireä mieliala joukkueessa on osittain varmasti kiitos Jampin, joka on mahdollistanut pelaamisen kahdella kokoonpanolla ja se näyttää toimivan – miten jatkossa, sen aika näyttää.

Astralis tulee otteluun neljän voiton putkessa ja se on voittanut 68,2% viimeisistä kolmen kuukauden otteluistaan ja toukokuussa on taskussa jo voitot Dignitaksen ja Hereticsin tiimeistä 2-0 ja huhtikuulta voitot NiP 2-1, Vitality 2-0, Complexity 2-1.. toisaalta turpiin tuli huhtikuussa fnaticille 1-2 ja mousesports 0-2.

ENCE ja Astralis on kahden kokeneen joukkueen kamppailu. ENCEllä takanaan 6 voittoa putkeen mutta kolmen kuukauden ajalta voittoprosentti vain 47,1%. ENCEllä oli hetki, kun se ei pystynyt voittamaan ratkaisevaa kolmatta karttaa oikeastaan ketään vastaan ja viimeisin kohtaaminen Astalista vastaan reilu kuukausi sitten päättyi Astraliksen 1-2 voittoon.

Kaikki kansainväliset vedonlyöntitoimistot nostavat Astraliksen selkeäksi voittajasuosikiksi ja kertoimet liikkuvat 1,1-1,3 välillä, joten näin tiukassa parissa aivan liian pienet. Sen sijaan mikäli ENCE saa joltakin noita yli 3:n kertoimia, niin siinä on jo ihan vetokohde.

Lauantain vinkki

Valintamme on ENCE, jolla Veikkaus antaa voitoille kertoimeksi 4,60 mikä on todellakin pelattavissa. Astralis on suosikki, mutta ENCE on osoittanut taistelunälkänsä kohti huippua uudelleen