Illaksi tulossa Vitality vs ENCE

ENCE palaa otteluiltaan tänään kohdatessaan jälleen Team Vitalityn, nyt ESL One Road to Rio kohtaamisessa.

Vitality on niukasti kansainvälisten vedonlyöntifirmojen suosikki noin 1,50 kertoimella ja ENCElle annetaan 2,4-2,6 voittokerrointa. Suoran 2-0 karttavoiton kertoimet ovat sitten jo paremmat.

Ranskalaisjoukkue Vitality voitti juuri fnaticin 2-1 ja Dignitaksen 2-0, vähän kuin ENCE voitti Dignitaksen 2-1. Tiimit kohtasivat toisensa reilu kuukausi sitten ESL Pro liigassa ja Vitality vei voiton 2-1 kartoin ja sitä edellinen kohtaaminen olikin AleksiB aikaa, joten sitä ei voi verrata. Kaikenkaikkiaan nämä joukkueet ovat pelanneet 23 karttaa ja Vitality on lievästi voiton puolella, mutta todennäköisesti tulosssa jällleen tiukka ottelu.

ENCE on saanut vähän pelijuonesta kiinni, mutta Jamppi ei saa pelata tässä sarjassa, niin miten kahden eri ryhmittymän rotaatio tulee vaikuttamaan tällä tasolla? Mieli tekisi pelata ENCEä hyvällä kertoimella.

Vitality on nyt maailmanlistan yhdeksäs ja ENCE on sijalla 21. ENCEn tiimin keski-ikä on 24,9 vuottta ja sillä on nyt viiden voiton putki, mutta pitää huomioida, että osassa peleistä on xseveN tilalla pelannut Jamppi.

Valintamme kaikesta huolimatta ENCE kohtuullisella kertoimella.

Seuraava peli onkin ENCEllä vasta lauantaina, kun se kohtaa sitten Astraliksen.