Huuhkajien ottelut seuraavat neljä vuotta ilmaiseksi Viafreellä – ”Saimme asiantuntevan kotipesän”

Kaikki Huuhkajien ottelut Nations Leaguessa, EM-karsinnoissa 2020 ja MM-karsinnoissa 2022 nähdään suorana ja ilmaiseksi Viafree-netti-tv:ssä. Samat lähetykset näytetään Viasat-maksukanavalla ja Viaplay-verkkopalvelussa. Huuhkajien ottelut tuotetaan tutulla laadulla ja asiantuntemuksella: studiotiiminä on Ville Klinga, Pasi Rautiainen, Mika Kottila ja Keith Armstrong.

Huuhkajien mediaoikeudet ovat vuoteen 2022 asti Viafreen, Viasatin ja Viaplayn emoyhtiöllä Nordic Entertainment Groupilla (NENT Group). UEFA piti oikeuden myöntämisessä tärkeänä, että Suomessa on koko maan kattava laajakaistapeitto. Näin varmistetaan, että Huuhkajien ottelut voidaan katsoa laajakaistan avulla tv:stä, tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

Viasat ja Suomen Palloliitto ovat tehneet oikeuksien siirtymisen varmistuttua tiivistä yhteistyötä. Palloliitossa on oltu tyytyväisiä avoimeen ja ammattimaiseen keskusteluyhteyteen.

– Saimme asiantuntevan kotipesän. Meillä on odotukset korkealla siitä, että Viasat pystyy tuomaan Huuhkajiin saman kiinnostavan ja viihdyttävän otteen kuin sen muihin jalkapallotuotantoihin, Suomen Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande sanoo.

Tuttu laatu ja asiantuntemus

Huuhkajien kaikki ottelut ja studio-osuudet nähdään Viafreellä, Viasatissa ja Viaplayssa. Viafree ei vaadi rekisteröitymistä, joten lähetyksen saa käyntiin parilla klikkauksella. NENT Group vastaa myös Huuhkajien kotiotteluiden kansainvälisestä tuotannosta UEFAn tarkkojen kriteerien mukaisesti.

Ottelustudioiden kokoonpano on tutun nimekäs: studioisäntänä on Ville Klinga ja asiantuntijoina Pasi Rautiainen, Mika Kottila ja Keith Armstrong.

– Huuhkajien tuotantojen tekeminen on meille ehdoton ylpeydenaihe. Huuhkajista tulee yksi kärkituotteistamme, jolle rakennetaan laadukkaat live-lähetykset. Otteluiden ympärille kehitetään myös muita Huuhkaja-faneille kiinnostavia sisältöjä, Viasat Urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga kertoo.

Tarjolla muitakin Nations League -otteluita

Huuhkajien pelien lisäksi Viasat ja Viaplay näyttävät monipuolisesti ja kattavasti muita kiinnostavimpia Nations League -otteluita, kuten parhaiden maiden A-liigaa. Ohjelmistoon kuuluvat myös jatkopelit ja UEFA Nations League -lopputurnaus kesällä 2019.

Viafreehin tuotetaan tasaisesti sisältöä live-lähetysten välissä. Ilmaispalvelussa näytetään Nations Leaguen maalikoosteita, muita kierrosten huippuhetkiä ja asiantuntija-analyyseja.

 

Suomi–Unkari Viafreellä, Viasatissa ja Viaplayssa 8. syyskuuta klo 19:00 (studio klo 18:00)

Suomi–Viro Viafreellä, Viasatissa ja Viaplayssa 11. syyskuuta klo 21.45 (studio klo 21:00)

www.viafree.fi/ohjelmat/urheilu/huuhkajat

Viafree-mobiiliappi on saatavilla iOS- ja Android-laitteille.