Home Sweet Gome Cup 4: Endpoint vs KOVA

Eurooppalaiset tiimit 40 000 euron palkintopottia jahtaamassa. Neljä ryhmää, jokaisessa neljä joukkuetta mutta mukana vain yksi suomalainen: KOVA. Samassa ryhmässä Endpoint, Skade ja Smash. Ja nyt 14.5. ensimmäisessä kohtaamisessa Endpoint ja KOVA.

Kansainvälisesti Endpointilla annetaan noin 1,5 kerrointa ja KOVA saa 2,3-2,5 kertoimen ja Veikkaus antaa KOVAlle voitosta 2,40 mikä on ihan kohtuullinen kerroin. Nämä pelit pelataan Bo1 eli yhden kartan pelinä ja tämä on ryhmä C:n avausottelu.

Endpoint on kolmen englantilaisen, yhden ruotsalaisen ja yhden hollantilaisen muodosta eurotiimi, joka on rankin 31 ja pelaajien keski-ikä 23,5. Endpoint on pelannut viimeiset kolme kuukautta 60,9% voittoprosentilla ja alla on 16-11 voitto Sproutista ja 16-14 voitto Helraisersista toukokuulta. Joukkue hävisi BLAST Rising Alternate aTTax 13-16, mutta otti ennen sitä 5 kartttavoittoa.

KOVA sen sijaan on se ”kolmas” suomalainen tiimi, joka jahtaa menestystä kansainvälisillä kentillä. Se seuraa ENCEn ja HAVUn jalanjäljillä, mutta on vasta ranking sijalla 68.

KOVAN mielikartat ovat ollet viime aikoina Vertigo, Nuke ja Train, mutta Endpointin suosikki Dust2 on ollut sille vaikea. Samoin Endpointin suosikki Mirage ja Inferno eivät ole olleet KOVAn mieleen. Uskomme että kartaksi saattaa muotoutua Train, jossa kumpikaan ei ole ollut mahtava, muttei huonokaan.

KOVAlla alla 0-2 tappio Secretilla mutta 2-1 voitto ranskalaisesti LDLC:stä 2-1.

Näiden kahden ainoa kohtaaminen on helmikuulta kun KOVA voitti Vertigon ja Dust2:n ja otti 2-0 otteluvoiton.

Vinkki: Näillä kertoimilla valintamme on suomalainen KOVA