HAVU vs ALTERNATE aTTaX

Kuva ja statistiikka: https://www.hltv.org/team/7865/havu#tab-newsBox

Tänään illalla on tulossa Suomi vs Saksa kamppailu BLAST Rising 2020 sarjassa. Suomalainen HAVU lähtee selkeänä suosikkina best-of-3 pelattavaan kamppailuun, minkä on määr alkaa kello 21.45.

Tilastollisesti joukkueilla ei ola suurta eroa ja joukkueiden suosikkikartatkin ovat pitkälta samat, paitsi Inferno, jotka HAVU ei ole pelanut kolmeen kuukauteen, mutta saksalaiset ovat voittaneet 75% kahdeksasta Infernostaan.

Molempien joukkueiden selkeä suosikki on Vertigo, missä Havun 4 voittoa 4 kartasta ja saksalaiset 8 voittoa 9 kartasta.

Kohtaamiseen HAVU lähtee 2-0 voitto Japalenosta allaan, mutta sitä ennen tuli bo1 tappiot Giantsille ja Nordavindille. ALTERNATE aTTaS sen sijaa voitto Sprutin 16-11 ja sitä ennen Hereticsin 2-1.

Joukkueet ovat kohdanneet 13 kartalla ja voitot ovat suomalaisille 7-2-4, mutta viimeiset kohtaamiset ovat viime vuoden elokuulta! Joten paljon on ehtinyt tapahtua tässä välissä.

Saksalaisten keski-ikä on 24,3 vuotta ja tämä kokonaisuus on ollut kasassa maaliskuusta lähtien ja joukkue on noussut hyvin kohti parasta sijoitustaan (38.) ollen nyt ranking 48. Joukkueen viimeiset kolme kuukautta ovat menneet 69,6 % voittoprosentilla.

HAVU on lähes samanikäinen vastustajiensa kanssa ja ranking sijoitus on 29. Joukkue oli melkoisen ylivoimainen ruotsalaista vastustajaansa vastaan ja mikäli sama pelivire säilyy tänään, tulee HAVU:lle jälleen yksi voitto lisää.

Tämän kohtaamisen voittaja menee BLAST Rising 2020 finaaliin, missä se kohta Endpoint vs Nordavind pelin voittajan perjantaina. Turnauksen voittajalle on luvassa 17300 dollaria ja kakkoselle 8650 dollaria. Jos HAVU häviää tässä vaiheessa, saa joukkue itselleen palkintorahoja 3250 dollaria.

Valintamme on HAVU voittoon!