ESL Pro liiga: Astralis-OG

Loppuvuodesta 2019 koottu OG:n CS:GO joukkue on pelannut hyvin – voittaako se tänään myöhäisottelussa tanskalaisen Team Astraliksen?

Kansainväliset vedonlyöntitoimistot pitävät yhtä Astralista selkeänä suosikkina team OG:ta vastaan ja antavat Astralikselle 1,25-1,38 kertoimia voitolle, joka on selkeästi alle todellisten voimasuhteiden. OG:n voitto fnaticista ja hyvät pelit NaVia ja mousesportsia vastaan kertovat, ettei Astralis voi lähte soitellen sotaan, vaan vastustaja pitää tällä tasolla scoutata kunnolla, jotta voittoon olisi mitään mahdollisuuksia, ja sen jälkeen jokaisen tiimiläisen pitää vielä onnistua omassa pelissään.

Astralis ja OG eivät ole vielä ehtineet kohdata, mikä ei todellakaan ole yllätys sillä nämä ovat yhä OG:n ensimmäisiä kamppailuja tällä tasolla.

Astralia otti FaZesta selvän 2-0 voiton mutta hävisi sekä fnaticille että NaVille 1-2, joita ennen voitti Vitalityn 2-1 ja Spiritin 2-0. OG:n pelit eivät ole aivan yhtä hyvin menneet mutta voitot sekä fnaticista ja Vitalitystä ja hyvä peli NaVia vastaan antavat oikeuden pelata hyvällä kertoimella OG:ta.

Kansainväliset toimistot antavan OG:lle 3,2-4 kertoimen voitolle ja jos tässä lähtee OG:ta pelaamaan niin paljon on kiinni ensimmäisestä kartasta. Jos OG voittaa ensimmäisen kartan, voi se voittaa koko kohtaamisen 2-0, mutta jos OG häviää ensimmäisen kartan, jää tulosodotteeksi 1-2 OG:lle.

Joukkueilla on karttavalinnoissa selkeitä eroja, siinä missä OG pelaa mielellään Dust2 niin Astralis ei ole siinä liian hyvin esiintynyt, mutta vastaavasti Astraliksen vahvoja karttoja ovat olleet Overpassa, Train ja Nuke sekä Vertigo, jolla OG ei ole pelannut yhtään karttaa. Jos OG saa Dust2 alkuun, voi tapahtua mitän vain.

Vinkki: Itse lähdemme pelaamaan OG:lle 1-2 voittoa Veikkauksen 6,80 kertoimella, 0-2 voitolle on tarjolla 8,00 kerroin joka sekin olisi pelattavissa, jos ensimmäiseksi kartaksi osuisi Dust2…..