ENCE palaa tositoimiin keskiviikkona

ESL One: Road to Rio- Eurooppa karsinta alkaa tällä viikolla, ja mikä olisi suomalaisittain paras aloitus kuin kunnon Suomi-Ruotsi ottelu kun keskiviikkona ovat vastakkain suomalainen vaikeuksissa ollut ENCE ja ruotsalainen fnatic.

Kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla on vain yksi suosikki ja se on ruotsalainen fnatic, jolla tarjotaan keskimäärin 1,2 kerrointa voitolle, kun vastaavast ENCE saa 3,01 – 4,00 kertoimia eli hajontaa löytyy melkoisesti, mutta kaikki ovat asettaneet ruotsalaiset selkeästi suosikiksi. Jopa HLTV seuraajat ovat antaneet ENCElle vain 39,4% mahdollisuuden voittoon saakka.

ENCE on viimeiset kolme kuukautta pelanneet muutamia karttoja täysin nollatuloksella, eli Dust2, Inferno ja Overpass ovat viime aikoina tuottaneet vain tappioita ja muutenkin ENCE ei ole päässyt vanhalle tasolleen annettuaan potkut Aleksi Virolaiselle. Kylläkin viimeinen ottelu eli kamppailu NiP tiimiä vastaan sentään toi odotetun paluun voittoihin 2-1 karttavoitoin.

Sen sijaan ruotsalainen vastustaja on voittanut viime peleissään mousesportsin 3-2 megapitkässä ottelussa ja sitä ennen 2-0 karttavoitot NaVista ja mousesportsista. Joukkue kuitenkin hävisi OG:lle 1-2.. otettuaan ennen sitä Astraliksesta 2-1 voiton!

Joukkueet ovat kohdanneet vain kerran aiemmin, viime toukokuussa kun ENCE käväisi Malmössä voittamassa fnaticin Dreamhack Mastersissa Miragessa kierroksin 16-7. Porukat ovat samat, mutta joukkueiden vire lienee millainen?

ENCE on saanut treenata nyt kuukauden sitten viime ottelunsa kun vastaavasti fnatic pelasin viimeisen pelinsä ESL:ssä viikko sitten.

Aloitusottelun jälkeen ENCEä vastaan ovat tulossa 25.4. Team Heretics, 28.4. NiP, 29..4 Complexity ja 1.5. Dignitas.


Veikkaus julkaisi kertoimensa: ENCE 3,90 kertoimella on pelattavissa. Kuukauden pelitauko antaa mahdollisuuden kehittää tiimin pelaamista enemmän yhteen hitsautuneeksi ja ENCEllä on yllätyksen paikka. Joukkue lähtee takaa-ajajana eli altavastaajana mutta ruotsalaisten reilu 1,2 kerroin ei ole pelattavissa.

Vihje: ENCE voittoon lähes 4 kertoimella