Elisa eSports series: SJ Gaming vs KOVA

Tänään vinkkauksen kohteena suomalaisten tiimien kohtaaminen Elisan eSports sarjasssa. SJ Gaming on jo pitkään ollut yksi Suomen ”sisämarkkinoiden” kova joukkue ja KOVA hakee omaa paikkaansa jopa ammattilaisjoukkueiden rivistöstä.

Ottelussa on kyse sarjan finaalista ja paikasta DreamHack Open Winter 2020 turnauksessa, missä on sitten mahdollisuus jo kunnon eurovoittoihin ja isojen päänahkojen metsästämiselle.
Kansainväliset vedonlyöntitoimistot nostavat KOVA tiimin selkeästi suosikiksi antaen sille keskimäärin 1,50 kertoimen ja SJ Gaming saa vastaavat parhaimmillaan 2,50 kertoimia. Kohtaaminen pelataan paras kolmesta kartasta tyylillä.

Team KOVA on tilastojen valossa hieman parempi joukkue mutta SJ on ollut KOVAlle tiukka vastus ja ottanut itseasissa kahdessa edellisessä kohtaamisessa selkeät 2-0 voitot – viimeisin helmikuussa LanTrek 2020 turnauksessa, missä SJ otti voitot Train ja Vertigo karttojen avulla.

KOVA hävisi juuri Apeksille suoraan 0-2 ja sitä ennen Heroicille 13-16 kun vastaavasti SJ Gaming otti turpiin 1-2 Tricked, 0-2 ALTERNATE aTTaX ja 1-2 Haavulta. SJ:n viimeinen voitto on nimenomaan tuo voitto KOVAsta 28.2.2020. Sen sijaan KOVA voitti viimeksi Northin 16-14 ja Nordavindin 16-6.

Näillä kertoimilla ja joukkueiden kokoonpanoja ja esityksiä katselleena, lähdemme kuitenkin hakemaan voittoa SJ Gamingin kautta!